Over KIDS

Bij zijn vertrek als burgemeester van Vlaardingen heeft Bert Blase de stichting KIDS opgericht. Al eerder heeft hij in Alblasserdam bij zijn vertrek aldaar hetzelfde gedaan en dat is heel goed bevallen. De stichting helpt Vlaardingse kinderen op weg bij het verwezenlijken van hun dromen.

Dromen en ideeën die bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Daar waar het kind zelf en het netwerk om het kind heen niet verder komen kan de stichting een handje helpen.Soms is een telefoontje of een mailtje voldoende om een droom verder te helpen en soms is er meer nodig.

Het bestuur van de stichting zal zich gaan inzetten om deze kinderen de juiste weg te wijzen en zo nodig geldelijk te ondersteunen.

Weet u een kind dat door de stichting KIDS geholpen zou kunnen worden?

Of ben je een kind en wil je ondersteuning vanuit de stichting?

Neem dan contact met ons op!De Stichting heeft ten doel: Het bijdragen aan de ontplooiing van Vlaardingse kinderen in het algemeen maar in het bijzonder het bijdragen aan de ontplooiing van individuele Vlaardingse kinderen bij het (doen) realiseren van hun eigen ideeën, talent en/of hun eigen dromen.

Vlaardingse kinderen die een wens, idee, talent of droom hebben en niet weten via welke weg of met welke middelen ze het gewenste voor elkaar moeten krijgen, kunnen zich richten tot KIDS Vlaardingen. Het bestuur van de stichting zal zich gaan inzetten om deze kinderen de juiste weg te wijzen en zo nodig geldelijk te ondersteunen. KIDS Vlaardingen zal echt een positief karakter hebben!BestuurStefanie Solleveld – voorzitter

In het dagelijks leven docente wiskunde en economie en gemeenteraadslid.

Iedereen heeft dromen, voor zichzelf en voor de wereld. Je dromen waarmaken begint met een eerste stap en die stap wil ik graag maken en ook meemaken; mijn eigen eerste stap om kinderen verder te helpen en de eerste stap van een kind om haar of zijn droom waar te maken. Stichting KIDS is voor mij het begin van een bijzondere reis die ik niet wil missen: droom, durf en doe!

Mandy Leeman – secretaris

In het dagelijks leven wijkcoördinator bij Gemeente Vlaardingen

 “Kinderen die hun dromen waar kunnen maken, met een klein zetje of met wat meer hulp, dat is waar de stichting voor staat. En dat is ook wat ik belangrijk vind. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken of ik mee wilde doen met deze stichting”.

Heb je vragen aan Mandy Leeman? Neem gerust contact met haar op via  LinkedIn

Fareeda Shaikhli – penningmeester

In het dagelijks leven studente communicatiewetenschap aan de universiteit van Amsterdam.

"Too often we underestimate the power of a touch, a smile, a kind word, a listening ear, an honest compliment, or the smallest act of caring, all of which have the potential to turn a life around."

Voor vragen aan Fareeda Shaikhli verwijs ik u graag door naar haar LinkedIn-pagina

Robert Willem Daalmeijer

In het dagelijks leven Docent/Galeriehouder/Kunstschilder.

Erg lang nadenken om hier mijn steentje aan bij te dragen was voor mij niet nodig, ik zet me graag in om dromen van anderen werkelijkheid te laten worden én zeker die van kinderen.

Ik weet door mijn beroep hoe moeilijk het is om je ideeën/dromen na te streven en hoeveel moeite het mij heeft gekost om mijzelf te bewijzen tegenover anderen, om daar te komen waar ik mij  vandaag de dag bevindt.

Met andere woorden, als ik anderen met hun idee of droom kan helpen zet ik mezelf daar graag voor in!

Raymond van Haren

In het dagelijks leven adviseur voor het ministerie van Binnenlandse Zaken en daarnaast raadslid in de gemeente Vlaardingen.
Ik ben van mening dat elk kind een talent heeft. Bij sommige kinderen zijn de omstandigheden dusdanig dat zij dit talent optimaal kunnen ontplooien, andere kinderen hebben net dat extra steuntje in de rug nodig. KIDS Vlaardingen is een stichting die dit mogelijk maakt en waar ik mij met hart en ziel voor wil inzetten.

Wil jij ook de dromen van kinderen waarmaken of op een of andere manier een bijdrage leveren, schroom dan niet om contact met mij op te nemen via LinkedIn:  https://www.linkedin.com/in/raymondvanharen

Ronald Huiskens

In het dagelijks leven ondernemer.

Als voormalig leerkracht, huidig ondernemer met veel pubers in dienst en pleegvader van een 10 jarige meid stroomt de motivatie om jongeren verder te helpen door m'n aderen. Natuurlijk draag ik dan m'n steentje bij aan KIDS VLaardingen!

Alison Martis

In het dagelijks leven dichter.

Ik vind het belangrijk dat kinderen verder kunnen dromen en als wij daarin kunnen helpen is dat mooi meegenomen. Daarom heb ik me hieraan verbonden om niet alleen deel te kunnen nemen maar ook daadwerkelijk iets te mogen betekenen voor de kinderen. Ik hoop ook graag we veel kinderen kunnen bereiken en dat we hun mooie dromen kunnen gaan verwezenlijken.Contact

Heeft u een vraag of een verzoek aan ons of wellicht een opmerking of een tip, schroom dan niet om contact op te nemen via info@kidsvlaardingen.nl of via het formulier onderaan de pagina.

Kuipershof 10
3131CH Vlaardingen
0650642790